JogÁsz

Haláli gumicsont

“A politikának kötelessége beszélni arról, ami az embereket érdekli, mert ha nem hallgatja meg őket, elveszíti kapcsolatát a realitással – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán péntek reggel.  A kormányszóvivő elmondta: amikor egy brutális és értelmetlen gyilkosság után a közvéleményt foglalkoztat egy kérdés, a politikának muszáj róla beszélnie.”

Kovács Zoltán szóvivő

Kovács Zoltán szóvivő Kép: vastagbor.atlatszo.hu

Nem Kedves Kovács Zoltán, egyáltalán nem muszáj! Ez megint a te főnökeidnek: Orbánnak, Szijjártónak, Lázárnak (a három csapás) egy ostoba, a zsigeri indulatokra alapozó rohadt gumicsontja. Kettős céllal dobták be a közbeszédbe: ne beszéljünk már a brókerbotrányokról – ami persze igazi Fidesz-botrány, no meg hátha ezzel el lehet szipkázni néhány jobbikos szavazót.

Kövezzük meg a házasságtörőket!

Kép: kolozsvaros.ro

 

Orbán már másnap meaculpázott az EU-nál. Tényleg egyszer kihúzza a gyufát. De akkor lóvé sincs, se stadionra, se budai várra, se Orbán királyságra!

 

Persze, csak úgy beszélni bele a világba, értelem nélkül, mindenről lehet. Kedves Viktor! Mit szólnál például a házasságtörők nyilvános megkövezésének alapos megvitatásáról? Ne kezdjünk erről is “nemzeti konzultációt”?

Az ATV-ben Rónai Egonnal a kérdést szakmai szempontból beszéltük meg.

Nézzétek meg itt!

 

Brac sziget-Supetar üdülési jog olcsón</

 

t_24694617

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!