JogÁsz

Haláli gumicsont

Kövezzük meg a házasságtörőket! “A politikának kötelessége beszélni arról, ami az embereket érdekli, mert ha nem hallgatja meg őket, elveszíti kapcsolatát a realitással – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán péntek reggel.  A kormányszóvivő elmondta: amikor egy brutális és értelmetlen gyilkosság után a közvéleményt foglalkoztat egy kérdés, a politikának muszáj róla beszélnie.” Nem Kedves Kovács Zoltán, egyáltalán… Tovább »

Ájtatos vasárnap

Vasárnap is kapható WC papír A főpróba igazán remekül sikerült. Kihalt plázák, halott utcák, cipővásár a templomban, autó csomagtartójából árusított ásványvíz és WC papír. Gondolom a cipővásárt tartó templom hívekkel gazdagodott. Bár ugye, Jézus kizavarta a kufárokat a templomból.   Ez az egész egy totális őrület. Igazán azt szeretném tudni, vajon ez miért és kinek kellett. A Nemzeti Együttműködés Rendszere… Tovább »

NEK

Visszacseréli az ajándékot A Nemzeti Együttműködés Rendszere – a NER – mintájára az idén végre megkaptuk a Nemzeti Együttműködés Karácsonyfáját is. Ez a NEK. És mi minden volt alatta! Csak úgy kapkodtuk a fejünket, ahogy bontogattuk az „ajándékokat”.   Karácsony elmúltával nemzeti sportként rohamozzuk meg a – most még vasárnap is nyitva tartó – üzleteket, hogy kicseréljük, visszaadjuk… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!