JogÁsz

Haláli gumicsont

Kövezzük meg a házasságtörőket! “A politikának kötelessége beszélni arról, ami az embereket érdekli, mert ha nem hallgatja meg őket, elveszíti kapcsolatát a realitással – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán péntek reggel.  A kormányszóvivő elmondta: amikor egy brutális és értelmetlen gyilkosság után a közvéleményt foglalkoztat egy kérdés, a politikának muszáj róla beszélnie.” Nem Kedves Kovács Zoltán, egyáltalán… Tovább »

Kamu vagy nem kamu?

Ezt kérdezte tőlem Rónai Egon is az ATV Start című reggeli műsorában. Persze, kitaláltátok: Hernádi Zsolt, a MOL vezérigazgatójának ügyéről van szó. Mi az a pótmagánvád? Ki emelte és vajon miért? Nézzétek meg az erről szóló beszélgetést!   Brac sziget-Supetar üdülési jog olcsón</  ... Tovább »

Rezesova cirkusz

Ma reggel az ATV-ben ismét Eva Rezesova házi őrizete volt a téma. Rónai Egonnal beszélgettünk arról, megengedhető-e, hogy egy politikus, nevezetesen Rogán Antal, videó üzenetet küldözgessen a bíróságnak. És az megengedhető-e, hogy a videó megjelenése után négy órával Rogán üzenetének megfelelő döntést hozzon a bíróság? A beszélgetést az alábbi linken nézheted meg: Rezesova újratöltve Brac… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!